Produkter til pust caff pulver (9)

Guarana Pulver fra Vild Vækst

Guarana Pulver fra Vild Vækst

Guarana Pulver i premiumkvalitet. Skånsomt tørret i specielt udviklede tørreanlæg ved lav temperatur, mikrobiologiske laboratorieværdier overholder strenge farmaceutiske forskrifter. Vores guaranapulver er ideelt til at tilsætte i chokolade, barer, fitnessdrikke, til tablettering og kapsling. PRODUKTEGENSKABER: • Skånsom kaffeoplevelse - stimulerende, opkvikkende, ikke opkvikkende. • Fokus og præstationsevne i mange timer. • Gør vågen - ikke nervøs. • Et sundt alternativ for alle, der ikke kan tåle kaffe. • Holder krop og sind i form. • Lindrer hovedpine på en blid måde. • Naturlig appetitdæmper. • Sundt "studenterfoder" - gør klar til eksamener. Oprindelse af råvaren: Brasilien Emballagestørrelse: 25 kg
Premium okseleverpulver (fødevarekvalitet)

Premium okseleverpulver (fødevarekvalitet)

Vi er blevet spurgt igen og igen efter et rent okseleverpulver, spørg ikke mere. Vi har igen fundet et produkt af høj kvalitet. Dette 100% rene okseleverpulver er et fantastisk supplement til enhver agn, perfekt til stort set enhver agn-applikation. Dette meget attraktive/løselige leverpulver har et imponerende proteinindhold på 67% sammen med fremragende palatabilitet og ernæringsmæssige egenskaber, hvilket gør det til en fast bestanddel i fiskeagn/foderindustrien så længe vi kan huske, bestemt ikke noget man skal gå glip af, især i de koldere måneder. Anbefalet inklusionsniveau er op til 100g pr. kg basisblanding, afhængigt af andre opløselige ingredienser der anvendes i din blanding. Fantastisk multi-range produkt, nyttigt til foderapplikationer/ spod/stick/base/pelletblandinger osv. Fugtighed 5% Protein 67% Aske 6% Fedt 20%
Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver er et mejeriprodukt fremstillet ved fordampning af frisk pasteuriseret sødmælk. Produktet kaldes også Helmælkspulver afhængigt af regionen. Helmælkspulver har mange anvendelser i fødevareindustrien. Det bruges primært i konfekture-, chokolade- og isindustrien samt i bagværksindustrien. Det anvendes også i produktionen af frosne fødevarer, mælkebaserede drikke, instant supper osv.
Økologisk Baobab Pulver

Økologisk Baobab Pulver

Baobab pulver Baobab er frugten af baobabtræet, også kaldet Adansonia Digitata eller abe-brødtræet. Træet har fået sit navn fra de mange arter af aber, der lever af baobabfrugterne. Træet kan blive meget gammelt og er det største træ i Afrika. Ikke kun frugten er nyttig for livet i Afrika. Næsten alle dele af træet er nyttige, så det kaldes populært "Livets Træ". Et godt eksempel er, at det bruger sin stamme som vandreservoir. I regntiden giver abe-brødtræet tilstrækkelige reserver, så det kan overleve de tørre perioder. Stammen bruges derefter af befolkningen som butik, kvægstald eller buskebskur. Frugten har et meget højt indhold af antioxidanter. Baobab pulver er også en fremragende kilde til calcium og meget rig på vitaminer og mineraler. Efter frugten er blevet forarbejdet til pulver, består den af cirka 50% fiber (pektin), som fungerer som præbiotika. En ekstraordinær superfood<…
Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IU/g Pulver fremstillet af en plantekilde (Cholecalciferol) i mikroenkapslet form for forbedret stabilitet og holdbarhed, 100% non-GMO, vegansk Vitamin D3 100.000 IU/g Pulver fra en plantekilde (Cholecalciferol) i en mikroenkapslet pulvermatrix Vegan Emballage: 1 kg
Økologisk ærteproteinpulver (80%)

Økologisk ærteproteinpulver (80%)

Hvad er ærteproteinpulver? Ærter, alle kender ærter: de er små, runde og grønne. De fleste mennesker kan lide dem, og nogle mennesker kan ikke lide dem. Den mest kendte anvendelse af ærter er i ærtesuppe. Men ærter bruges også som det grundlæggende råmateriale til produktion af ærteproteinpulver. Et proteinpulver er fyldt med protein. Atleter bruger proteinpulvere til at støtte deres muskelopbygning. Muskler har brug for protein for at udvikle sig og komme sig. Og en af de mest anvendte plantebaserede proteinkilder er ærteproteinpulver. Hvordan laves ærteproteinpulver? Efter høst bliver ærterne udvalgt, rengjort og flydende gjort. Proteinet udvindes gennem en dobbelt separationsproces: proteinvæsken bliver decanteret og derefter renset. Den tørres derefter, sigtes, inspiceres og pakkes til forsendelse. Vores økologiske ærteproteinpulver har et proteinindhold på mindst 80%. Sunde egenskaber ved ærteproteinpulver Ærteproteinpulver kombinerer alt det bedste fra ærter i en langtidsholdbar og nem at bruge ...
Økologisk rørsukkerpulver - Økologisk rørsukkerpulver

Økologisk rørsukkerpulver - Økologisk rørsukkerpulver

Oprindelse og historie for Rørsukker Rørsukker er en art af rør, der er blevet dyrket fra eksisterende forfædre. Det blev først dyrket af austronesiere i maritim Sydøstasien, omkring 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migration over havet udvidede austronesierne deres områder til 1500 f.Kr. fra Madagaskar til Hawaii. Og under disse migrationer kom rørsukkeret med. Rørsukker blev første gang brugt til at lave sukker i Nordindien. Fra det 8. århundrede blev rørsukkeret yderligere spredt over verden af muslimer og arabiske handelsfolk. I middelalderen var rørsukker i Europa et statussymbol for magt og blev anset for at være en sjælden og dyr krydderi. Hvordan fremstilles Rørsukker (pulver)? Rørsukker kan forekomme i forskellige former. Afhængigt af mængden af melasse, der filtreres fra råproduktet, bliver farven på rørsukkeret gradvist lysere. Melasse er et produkt, der behandles i blandt andet r...
Valleprotein koncentrat 80%

Valleprotein koncentrat 80%

Mælkeproteinkoncentrat (MPC) er et koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det fremstilles af frisk og pasteuriseret skummetmælk gennem filtrering og spraytørring. Forholdet mellem høj proteinindhold og lav laktoseindhold gør, at dette produkt ofte anvendes i produktionen af lavkulhydratfødevarer samt proteinberigede drikkevarer. Det kan også tilsættes blandt andet til bagværk, desserter, foderprodukter, mælkeprodukter, saucer og oste.
Valle permeat

Valle permeat

Permeat er produceret af frisk pasteuriseret skummetmælk, der er fremstillet efter ultrafiltrering af mælk for at udvinde proteiner og fedtstoffer. Produktet tørres derefter ved hjælp af avancerede spraytørringsteknikker. Produktet kaldes nogle gange "afskummet valle", når det er fremstillet af valle. Da vallepermeat er rigt på laktose, men har et lavt proteinindhold, kan det anvendes til produktion af slik, bagværk og fedtstoffer. Det tilsættes også til produktion af is, smeltede oste, drikkevarer og kosmetik.