Produkter til pust caff pulver (3)

Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver er et mejeriprodukt fremstillet ved fordampning af frisk pasteuriseret sødmælk. Produktet kaldes også Helmælkspulver afhængigt af regionen. Helmælkspulver har mange anvendelser i fødevareindustrien. Det bruges primært i konfekture-, chokolade- og isindustrien samt i bagværksindustrien. Det anvendes også i produktionen af frosne fødevarer, mælkebaserede drikke, instant supper osv.
Valleprotein koncentrat 80%

Valleprotein koncentrat 80%

Mælkeproteinkoncentrat (MPC) er et koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det fremstilles af frisk og pasteuriseret skummetmælk gennem filtrering og spraytørring. Forholdet mellem høj proteinindhold og lav laktoseindhold gør, at dette produkt ofte anvendes i produktionen af lavkulhydratfødevarer samt proteinberigede drikkevarer. Det kan også tilsættes blandt andet til bagværk, desserter, foderprodukter, mælkeprodukter, saucer og oste.
Valle permeat

Valle permeat

Permeat er produceret af frisk pasteuriseret skummetmælk, der er fremstillet efter ultrafiltrering af mælk for at udvinde proteiner og fedtstoffer. Produktet tørres derefter ved hjælp af avancerede spraytørringsteknikker. Produktet kaldes nogle gange "afskummet valle", når det er fremstillet af valle. Da vallepermeat er rigt på laktose, men har et lavt proteinindhold, kan det anvendes til produktion af slik, bagværk og fedtstoffer. Det tilsættes også til produktion af is, smeltede oste, drikkevarer og kosmetik.