Produkter til pust caff pulver (5)

Guarana Pulver fra Vild Vækst

Guarana Pulver fra Vild Vækst

Guarana Pulver i premiumkvalitet. Skånsomt tørret i specielt udviklede tørreanlæg ved lav temperatur, mikrobiologiske laboratorieværdier overholder strenge farmaceutiske forskrifter. Vores guaranapulver er ideelt til at tilsætte i chokolade, barer, fitnessdrikke, til tablettering og kapsling. PRODUKTEGENSKABER: • Skånsom kaffeoplevelse - stimulerende, opkvikkende, ikke opkvikkende. • Fokus og præstationsevne i mange timer. • Gør vågen - ikke nervøs. • Et sundt alternativ for alle, der ikke kan tåle kaffe. • Holder krop og sind i form. • Lindrer hovedpine på en blid måde. • Naturlig appetitdæmper. • Sundt "studenterfoder" - gør klar til eksamener. Oprindelse af råvaren: Brasilien Emballagestørrelse: 25 kg
Økologisk Baobab Pulver

Økologisk Baobab Pulver

Baobab pulver Baobab er frugten af baobabtræet, også kaldet Adansonia Digitata eller abe-brødtræet. Træet har fået sit navn fra de mange arter af aber, der lever af baobabfrugterne. Træet kan blive meget gammelt og er det største træ i Afrika. Ikke kun frugten er nyttig for livet i Afrika. Næsten alle dele af træet er nyttige, så det kaldes populært "Livets Træ". Et godt eksempel er, at det bruger sin stamme som vandreservoir. I regntiden giver abe-brødtræet tilstrækkelige reserver, så det kan overleve de tørre perioder. Stammen bruges derefter af befolkningen som butik, kvægstald eller buskebskur. Frugten har et meget højt indhold af antioxidanter. Baobab pulver er også en fremragende kilde til calcium og meget rig på vitaminer og mineraler. Efter frugten er blevet forarbejdet til pulver, består den af cirka 50% fiber (pektin), som fungerer som præbiotika. En ekstraordinær superfood<…
Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IU/g Pulver fremstillet af en plantekilde (Cholecalciferol) i mikroenkapslet form for forbedret stabilitet og holdbarhed, 100% non-GMO, vegansk Vitamin D3 100.000 IU/g Pulver fra en plantekilde (Cholecalciferol) i en mikroenkapslet pulvermatrix Vegan Emballage: 1 kg
Økologisk ærteproteinpulver (80%)

Økologisk ærteproteinpulver (80%)

Hvad er ærteproteinpulver? Ærter, alle kender ærter: de er små, runde og grønne. De fleste mennesker kan lide dem, og nogle mennesker kan ikke lide dem. Den mest kendte anvendelse af ærter er i ærtesuppe. Men ærter bruges også som det grundlæggende råmateriale til produktion af ærteproteinpulver. Et proteinpulver er fyldt med protein. Atleter bruger proteinpulvere til at støtte deres muskelopbygning. Muskler har brug for protein for at udvikle sig og komme sig. Og en af de mest anvendte plantebaserede proteinkilder er ærteproteinpulver. Hvordan laves ærteproteinpulver? Efter høst bliver ærterne udvalgt, rengjort og flydende gjort. Proteinet udvindes gennem en dobbelt separationsproces: proteinvæsken bliver decanteret og derefter renset. Den tørres derefter, sigtes, inspiceres og pakkes til forsendelse. Vores økologiske ærteproteinpulver har et proteinindhold på mindst 80%. Sunde egenskaber ved ærteproteinpulver Ærteproteinpulver kombinerer alt det bedste fra ærter i en langtidsholdbar og nem at bruge ...
Økologisk rørsukkerpulver - Økologisk rørsukkerpulver

Økologisk rørsukkerpulver - Økologisk rørsukkerpulver

Oprindelse og historie for Rørsukker Rørsukker er en art af rør, der er blevet dyrket fra eksisterende forfædre. Det blev først dyrket af austronesiere i maritim Sydøstasien, omkring 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migration over havet udvidede austronesierne deres områder til 1500 f.Kr. fra Madagaskar til Hawaii. Og under disse migrationer kom rørsukkeret med. Rørsukker blev første gang brugt til at lave sukker i Nordindien. Fra det 8. århundrede blev rørsukkeret yderligere spredt over verden af muslimer og arabiske handelsfolk. I middelalderen var rørsukker i Europa et statussymbol for magt og blev anset for at være en sjælden og dyr krydderi. Hvordan fremstilles Rørsukker (pulver)? Rørsukker kan forekomme i forskellige former. Afhængigt af mængden af melasse, der filtreres fra råproduktet, bliver farven på rørsukkeret gradvist lysere. Melasse er et produkt, der behandles i blandt andet r...