Økologisk ærteproteinpulver (80%)
Hvad er ærteproteinpulver?
Ærter, alle kender ærter: de er små, runde og grønne. De fleste mennesker kan lide dem, og nogle mennesker kan ikke lide dem. Den mest kendte anvendelse af ærter er i ærtesuppe. Men ærter bruges også som det grundlæggende råmateriale til produktion af ærteproteinpulver. Et proteinpulver er fyldt med protein. Atleter bruger proteinpulvere til at støtte deres muskelopbygning. Muskler har brug for protein for at udvikle sig og komme sig. Og en af de mest anvendte plantebaserede proteinkilder er ærteproteinpulver.
Hvordan laves ærteproteinpulver?
Efter høst bliver ærterne udvalgt, rengjort og flydende gjort. Proteinet udvindes gennem en dobbelt separationsproces: proteinvæsken bliver decanteret og derefter renset. Den tørres derefter, sigtes, inspiceres og pakkes til forsendelse. Vores økologiske ærteproteinpulver har et proteinindhold på mindst 80%.
Sunde egenskaber ved ærteproteinpulver
Ærteproteinpulver kombinerer alt det bedste fra ærter i en langtidsholdbar og nem at bruge ...