Produkter til montebello dæk (4)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unikke smag indkapsler Parmigiano Reggiano ost historien og traditionen i sin region. Vi laver den med stor passion og opmærksomhed på detaljerne på den smukke Reggio Emilia-bakke. Vore to osteproduktionsanlæg, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 320), er hjertet og sjælen i vores produktion, hvor vi følger traditionelle metoder for at sikre produktkvalitet og autenticitet. Vi tilbyder også et særligt udvalg af bjerg Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa køer, hvilket yderligere udvider vores sortiment.
Cremadelizia

Cremadelizia

Babbi Cremadelizia spreads inkluderer flere smagsvarianter. Babbi spreads er perfekte på brødskiver og ideelle til at fylde eller dekorere desserter. Alle Babbi spreads er glutenfri.
Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder er en koncentration af smag, sprød og kornet, med en markant aroma. Dens karakteristiske smag gør den til en triumf for smagsløgene. Den lange modning gør den til et meget letfordøjeligt produkt, rigt på næringsstoffer, velegnet til laktoseintolerante og små børn.
Pecorino Romano

Pecorino Romano

Med sin uforvekslelige kraftige smag indkapsler PDO Pecorino Romano ost en gammel, autentisk tradition inden for italiensk køkken. Vi udvælger omhyggeligt de bedste hele oste af denne fine ost fra certificerede gårde i regionerne Lazio, Sardinien og i nogle dele af Toscana. Hver hel ost vurderes af vores eksperter for at sikre den karakteristiske karakter og kvalitet af Pecorino Romano, og dermed tilbyder vi vores kunder et udvalg, der fejrer det gastronomiske arv og rigdommen i vores region.