Produkter til magnesiumtilskud (7)

Magnesiumcitratmalat

Magnesiumcitratmalat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder magnesiumcitratmalat som pulver til kosttilskud. Det frit flydende og ikke-hygroskopiske pulver er klart opløseligt og stabilt i opløsninger. Inden for fødevareområdet anvendes det til magnesiumberigelse. CAS 1259381-40-2 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre som skuffedensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesium L-hydrogenaspartat 2-hydrat

Magnesium L-hydrogenaspartat 2-hydrat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder magnesium-L-hydrogenaspartat-2-hydrat som pulver, fint granulat i farmakvalitet. I medicinalområdet anvendes det til behandling af hypomagnesiæmi. I fødevareområdet anvendes det til magnesiumberigelse. CAS 2068-80-6 EINECS 218-191-6 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre som skuffedensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesiumcitrat Malat

Magnesiumcitrat Malat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder Magnesium Citrate Malate som fint pulver til kosttilskud. Det frit flydende og ikke-hygroskopiske pulver er klart opløseligt og stabilt i opløsning. Til fødevareanvendelser bruges det til magnesiumberigelse. CAS 1259381-40-2 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulkdensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder Magnesium Bisglycinat som pulver i fødevarekvalitet samt til kosttilskud. Bisglycinater er fuldt reagerede chelater. Til fødevareanvendelser bruges det til magnesiumberigelse. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulkdensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesiumsulfat

Magnesiumsulfat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder magnesiumsulfat som pulver, krystaller i fødevare/medicin/kemi ren kvalitet samt til kosttilskud. Til farmaceutiske anvendelser bruges det til behandling af hypomagnesæmi. Til fødevareanvendelser bruges det til magnesiumberigelse. Til industrielle anvendelser anvendes specialiserede typer til at fjerne restvand fra for det meste flydende organiske materialer. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulk densitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesiumcarbonat

Magnesiumcarbonat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder magnesiumcarbonat som pulver, granulat i fødevare/medicin/kemi ren kvalitet samt til kosttilskud. Til farmaceutiske anvendelser bruges det til behandling af hypomagnesæmi. Til fødevareanvendelser bruges det som syregenerator, til anti-klumpning og til magnesiumberigelse. Til industrielle anvendelser bruges det til produktion af glasurkeramik og emaljer samt som flydehjælp. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulkdensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Magnesiumcitrat

Magnesiumcitrat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder Magnesiumcitrat som pulver, mikroniseret pulver og granulat i fødevare/farmaceutisk/kemisk renhed samt til kosttilskud. Til farmaceutiske anvendelser bruges det til behandling af hypomagnesæmi. Til fødevareanvendelser bruges det til magnesiumberigelse. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulk densitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.