Produkter til larvekageanalyse (5)

HELITEIN - Proteinrig ingrediens

HELITEIN - Proteinrig ingrediens

Helitein® er et snegleekstrakt, der er rigt på proteiner og aminosyrer. Denne naturlige ingrediens, der er let at fordøje, er perfekt til fremstilling af kosttilskud (i kapsler, tabletter eller pulver) eller funktionel fødevare. Dette ekstrakt hjælper med at stimulere muskeludviklingen, fremmer hurtigere restitution efter muskelanstrengelse og kan indgå i en proteinrig diæt.
AGRO-GLIKONA sød - reducerer risikoen for ketose

AGRO-GLIKONA sød - reducerer risikoen for ketose

SAMMENSETNING propylenglycol 1,2,3-propantriol natriumpropionat vitamin B1, B3, B6, B12 vitamin E selen calciumpantothenat,
Olivenblade - Typisk italiensk pasta fra Puglia

Olivenblade - Typisk italiensk pasta fra Puglia

Sådan kaldt for sin form, der ligner et oliventræblad, er denne pasta typisk for Puglia, men meget udbredt i mange andre områder af Italien.
Optimering af produktkvalitet - Forbedring af produkter gennem skalajustering

Optimering af produktkvalitet - Forbedring af produkter gennem skalajustering

Mål: At forbedre dit steriliserede eller pasteuriserede produkt ved tilpasning af skemaet. Metodologi for optimering af produktkvaliteter Evaluering på stedet: • instrumenteret overvågning med det sædvanlige skema og en autoklav i fuld belastning Testfaser: • 1 til 3 ændringer af skemaet (delvis belastning) Validering af det optimerede skema: • kontrol af det nye skema og verifikation af målene med autoklav i fuld belastning FORPLIGTELSER Hurtig implementering af tilpasninger: 1 til 3 dage pr. skema Udfærdigelse af en komplet rapport, der indeholder de opnåede resultater i forhold til de fastsatte mål Validering VS eller VP for enhver ændring af programmet Integritet af dine emballager garanteret Rådgivning til tilpasning af de optimerede programmer til dine fremtidige opskrifter Ingen betydelige materielle investeringer
HELIZYM - Ingrediens til tarmkomfort

HELIZYM - Ingrediens til tarmkomfort

Helizym® er et naturligt ekstrakt af sneglekød. Takket være sin triple enzymatiske aktivitet (cellulase, xylanase, laminarinase) forbedrer denne ingrediens nedbrydningen af uopløselige fibre i tyndtarmen. Det hjælper derfor med at begrænse fermentation, oppustethed og smerter relateret til vanskeligheder med at fordøje disse fibre.