Rotationsovn
Rotaryovnen er det ideelle og mest passende valg til bagning af forskellige vestlige brødprodukter, desserter, bagværk og hamburgerbrød. Denne ovn er meget populær blandt små og mellemstore bagerier og er bedst egnet til bagning af en række forskellige varianter. Den har et detaljeret luft- og varmefordelingssystem til bagning af dej. Denne ovn bager på gas/diesel efter behov. Udstyret med et vognrotationssystem er den velegnet til professionel bagning af brød for at sikre jævn varmefordeling på brødet.
• Den bager alle slags bagværk, arabiske søde sager, kager og alle slags bagværk.
• Forbrændingskammeret er lavet af høj krommateriale.
• Døren er designet på en måde, der sikrer, at varmen ikke slipper ud, hvilket sparer energi.
• Brændstoffet, der bruges i ovnen, er diesel eller gas, efter behov.
• Ovnen er udstyret med et elektrisk panel, hvorigennem den nødvendige temperatur, bagetid og den nødvendige dampetid kan kontrolleres, mens emhætten kører automatisk.