Produkter til hestefoder nær mig (4)

BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt for at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden, når der brygges med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri
BRYGGEENZYMER - DESATASE

BRYGGEENZYMER - DESATASE

DESATASE er en amylolytisk præparation (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase), som katalyserer hydrolysen af alfa-1,6 bindingerne i amylopektin, hvilket muliggør højere maltoseudbytter i kombination med maltogene amylaser. FORMÅL At øge maltets diastatiske kraft ved at forbedre den native ß-amylase-aktivitet i malten. At øge fermenterbarheden af urten (tilsyneladende attenueringsgrænse). Cirka 25% af de samlede kulhydrater i urten er ufermenterbare. Tilsætningen af Desatase i kombination med maltogene amylaser som Maltosylase til fermentoren omdanner de ufermenterbare dextriner til maltose, som igen fermenteres til alkohol, hvilket giver en tilsyneladende attenuering højere end 100% uden tab af fylde eller skumholdbarhed. Ved den samme alkoholkoncentration som en normalt attenueret øl vil den super-attenuerede øl have krævet 25% mindre råmateriale. Se Attenuation Modulation. TEMPERATUR Optimal 55-60°C. De enzymatiske komponenter inaktiveres i øl (pH 4,2)...
Brygning Enzymer - Guminase

Brygning Enzymer - Guminase

GUMINASE er en blanding af svampekarbohydrase, herunder ß-glukanaser (ß1-3 og ß1-4 endo-glukanaser), xylanaser og hemicellulaser. Denne velafbalancerede blanding af karbohydrase er fri for proteaser for at undgå en stigning i urtfarven og for at bevare øllets pro-skumproteiner. TEMPERATUR GUMINASE kan anvendes op til 75°C og inaktiveres hurtigt over denne temperatur. De sædvanlige temperaturer, der anvendes under mæskning, falder sammen med GUMINASE's optimale aktivitet. pH-EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. FORMÅL At reducere urtens ß-glukan- og pentosanindhold samt urtens viskositet og gøre mæskfiltreringen lettere samt ølfiltreringen, især når der brygges med høje niveauer af råkorn som byg eller hvede. EKSEMPLER Effekterne af tilsætningen af GUMINASE til en prøve af GATINAIS-malt og til en blanding af 75% malt og 25% rå hvede (EBC konventionel mæsk). A = tilsætning af 1 kg pr. 10 tons malt B = tilsætning af 3 kg pr. 10 tons malt C = tilsætning af 1 kg pr. 1 ton rå... MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D:MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D
BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt til at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden ved brygning med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri