Produkter til haring stik (2)

Små rensede blæksprutter - Cephalopod-serie

Små rensede blæksprutter - Cephalopod-serie

Små blæksprutter i flødesauce med persille: Forbered en persillade (hvidløg & persille). Tø dine små blæksprutter op. Vi anbefaler at tø dine blæksprutter op under vand lige før tilberedningen. Steg dine blæksprutter på en pande med olivenolie, tilsæt din persillade for at opnå en jævn gylden farve. Krydr efter smag. Tilsæt fløden og lad det simre i 4 minutter ved lav varme. Server med hvid ris eller dampede gulerødder.
Rensede blæksprutte-rør - Cephalopod-serie

Rensede blæksprutte-rør - Cephalopod-serie

1 pakke blæksprutte-tuber, hvidløg, løg, fyld (kød eller fisk efter eget valg), salt, peber, persille, tomatsauce, olivenolie, "aioli" og hvidvin. Vi anbefaler at tø dine blæksprutte-tuber op under vand lige før tilberedning. Fyld tuberne med det fyld, du vælger, og luk enden af tuben med en tandstik. Sauter hvidløg, løg og persille. Tilsæt tomatsauce og hvidvin. Kom de fyldte tuber i og lad det simre i 25-35 minutter ved lav varme. Ved servering, bland aioli med saucen. Anret med pasta eller ris.