Raclette
Waterloo er en af de velsmagende specialiteter, der er skabt og produceret af den økologiske osteproducent i Vielsalm. For at lykkes med en økologisk ost kræves der ingredienser af høj kvalitet, håndværket fra en mesterosteproducent og en omhyggeligt udarbejdet opskrift. Det er således, at den økologiske mælk, der bruges til at fremstille Waterloo, kommer fra Ardennerregionen, hvor de mange frodige enge tilbyder det ideelle miljø for at opnå mælk af høj kvalitet. Og for at forvandle denne økologiske mælk til en lækker ost kan den økologiske osteproducent i Vielsalm stole på Alain Vedrines, sin mesterosteproducent, der med passion udøver sit håndværk som smagskreatør.
Finesse smagsoplevelser til alle lejligheder
Waterloo skiller sig ud med sine raffinerede smagsnuancer og sin naturlige morgæde skorpe. Perfekt som en forret, til at ledsage dine måltider med brød og sandwiches, kan du også med glæde bruge den i dine opskrifter og ostepræparater, for eksempel i raclette eller tartiflette. En sjælden ting...