Produkter til calcium korrigeret (3)

Natriumchlorid

Natriumchlorid

Natriumchlorid er en uorganisk kemisk forbindelse fra gruppen af chlorider, et salt af saltsyre og natrium. Det er hovedkomponenten i bordsalt, madlavningssalt og vejsalt. Den teknologiske proces til fremstilling af salt ved kogning indebærer termisk koncentration af saltvand og krystallisering af salt fra dette vand. I naturen forekommer det som en mineralbestanddel og danner saltlager kaldet halit. Natriumchlorid findes i form af et fint, krystallinsk hvidt pulver, der har en karakteristisk saltet lugt og smag. Det udviser stærke hygroskopiske egenskaber. Det produkt, der tilbydes af Foodcom, er ikke genetisk modificeret. Foodcom tilbyder også fødevarekvalitet ølsalt uden klumpdannende midler.
Citronsyre

Citronsyre

Citronsyre findes naturligt i citrusfrugter, men kan også fremstilles. Industriel citronsyre fremstilles hovedsageligt ved fermentering eller kemisk reaktion. Den sidstnævnte metode anvendes i cirka 90% af den globale produktion og involverer fermentering ved hjælp af enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Citronsyre har evnen til at stabilisere emulsioner og forhindrer separation af fedt. Det færdige produkt er tilgængeligt i form af pulver eller granulat som vandfri citronsyre.
Citronsyre

Citronsyre

Citronsyre findes naturligt i citrusfrugter, men kan også fremstilles. Industriel citronsyre produceres hovedsageligt ved fermentering eller ved kemisk reaktion. Sidstnævnte metode anvendes i cirka 90 % af den globale produktion og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Citronsyre har evnen til at hjælpe med at stabilisere emulsioner og forhindrer separation af fedtstoffer. Det færdige produkt fås i form af pulver eller granulat som anhydrat citronsyre.