Krydderi 'BBQ Fisk' - HoReCa
Retter på grillen af fisk - det er altid lækkert og originalt. Med vores krydderi vil fisken blive virkelig festlig, duftende, mør og med en sprød skorpe. Til grillning er enhver fisk med fast kød, ikke alt for benet og fedtet, velegnet. Den kan tilberedes i stykker eller hel, især når det gælder ferskvandsfisk. Kombiner krydderiet med olivenolie og lad saucen trække, derefter gnid fisken med den resulterende sauce. Lad den marinere lidt og grill indtil den er gennemstegt.
Brug til
Brug krydderiet til at forberede marinaden, og som topping til barbecue, grillet fisk.
Smag
Pikant, let krydret.
Ingredienser
Mad iodiseret salt, tørret hvidløg, tørrede løg, røde flager, knust sort peber, knust bukkehornsfrø, stødt gurkemeje, stødt citronskal, stødt cayennepeber, basilikum, tørret persille, rosmarin, tørret dild.
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 7,5
Fedt (g / 100g)… 2,5
Kulhydrater (g / 100g)… 27,0
Energiværdi (kcal / 100g)… 160