Frankrig
Distributør
Frankrig
Bruges som en infusion i vand, mælk eller en vegansk drik for at opnå en subtil, fedtfri kakaosmag.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaopulver er en næringsrig fødevare, som på samme tid indeholder fedt med højt kalorieindhold, rigeligt protein og kulhydrat. Kakaopulver indeholder også en vis mængde alkaloid, theobromin og thein. Deres funktion er at udvide blodkarrene og fremme blodcirkulationen. Kakaoprodukter er meget gavnlige for menneskers sundhed.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaosmør er resultatet af presning af kakaolud (eller -masse) under meget højt tryk. Når kakaosmørret er opsamlet i flydende tilstand, pakkes det i 25 kg papkasser og køles ned for at blive transporteret til vores kunder. Kakaosmør forbliver fast ved en temperatur på 270 °C, men begynder at smelte ved 27,70 °C og smelter helt ved 350 °C. Når kakaomassen presses, kommer kakaosmørret først i naturlig tilstand og bevarer den fulde smag af kakao. En yderligere proces udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke chokoladens lugt og smag. Kakaosmør bruges til at fremstille chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Ud over fødevarer bruges kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidante egenskaber og smørende natur.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaopulver er en næringsrig fødevare, som på samme tid indeholder fedt med højt kalorieindhold, rigeligt protein og kulhydrat. Kakaopulver indeholder også en vis mængde alkaloid, theobromin og thein. Deres funktion er at udvide blodkarrene og fremme blodcirkulationen. Kakaoprodukter er meget gavnlige for menneskers sundhed.
Anmod om et pristilbudOpret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.